Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett vårtecken från skyn...


Vätan

regnar

inget nytt fenomen

men i mitt stilla sinne undrar?

vart tar allt vägen?

till Kina måntro

det strilar ned

mina ihåliga strumpors vätan rötan

som svampar som skrumpna tår

det förstår ni nog




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-28 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman