Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte alltid som man har tänkt sig...


Clown

ser en clown

ser mig själv i spegeln

vad ser jag mer än röd näsa
vit hud?

ser mig själv gråta blod

i begynnelsen ville jag bli en clown
en rolighetsfaktor att räkna med

som skrattade tårar till allmän förtjusning

men den blev begravd i begynnelsen




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman