Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att kunna komma tillbaka...


Viljan att vara sig själv

en dag var jag inte mig själv

hade tillfälligt fallit ur fas ur kurs
vilken fasa

men jag var en del av mig själv

ändå

det märktes på mitt skratt
på min gång och sång

men den dagen blev jag mig själv

ändå

trots alla spärrar plintar
diverse töcken

det märktes på mitt sett
på mitt jag och grabbatag




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman