Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom många bäckar små...


Som katt och musa

leker katt med min musa

förstrött och ointresserat

ett stycke tidsfördriv imellan tiderna

min musa gillar min kattlek

för hon jamar gott av stundens allvar

inspirerat och intresserat

och njuter av lekens pris




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-30 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman