Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvända



Vackert blå ändå
denna himlasky
i allt det grå

när vinden vänder
efter hårdhänt

viker varsamt
alla grå kuvert
med himmelsblå
små fria märken

för solgul post
att sändas så

helt apropå
med närmsta
solvända.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-31 16:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt om våren - den som alltid ler till slut!
Tack!
2012-04-01

  Gunnel Eriksson VIP
Vackra bilder i denna vårdikt.
2012-04-01

    ej medlem längre
Vacker hoppfull vårdikt som andas friska vindar och doft av blommor. Favo!
2012-03-31

  Kristina Wallbing
Ljuvlig hoppfull vårkänsla! tack för det!
2012-03-31

  Lena Själsöga Keijser
dina ord andas
solstrålar

solfjärilar

...vårbäcksporlande
2012-03-31

  vera gade VIP
vackraste dikten om denna förväntans övergångstid - som ett brev på posten kommer våren...bokmärkes...
2012-03-31

    ej medlem längre
Skön stillsam lek med vår-ord, vårhimmel och bilder
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP