Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du räckte mig handen

och jag fattade den
vi hade pratat,
diskuterat
skrattat

hela kvällen

och fram på natten dansade vi till
skitmusik

Vänner som du växer inte på träd
jag måste vara rädd om
dig




Fri vers av lilla t
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 19:15



Bookmark and Share


  thyra
Insiktsfulla ord! Fint!
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t