Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta nog har vi för stora förväntningar på varandra, vi människor. Redan i ett som första möte kan vi vilja för mycket. Då är det våra egna förväntningar som sätter krokben för en möjlig vidare relation, inte bara den andra människans 'stoppskylt'!


Något litet om vänskap?







Roligt är det
att kunna hitta vänner
på internet.

Därute i mera verkligheten
när människor ser varandra
så har vi så mye tankar

och känslor om utseendet
och om människan råkar vara
ur form just den stunden eller dagen.

Eller så är vänskapens plantor
för blyga
för att kunna närma sig varandra.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-01 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Perfektum;
vi är alla perfekta ut i minsta tum.

Insåg vi det skulle varje möte och vänskap bli lika perfekt.

"I see you" (ur Avatar)
Se hela människan, inte bara skalet.
2012-04-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Internet
inte dumt alls
byta ett ord då
och då... Och sen...
Ja ja, det kan ju
också gå bra!
Du har så rätt!
2012-04-01

  Silverstripe
och plantor med rörelseförmåga hör ofta hemma i skrämmande filmer
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
Så sant-så fin
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP