Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I reklamen frågar den ene dansken den andre om när ett visst ölmärke smakar bäst och får då svaret att det är varje gång. Men då luras reklamen. Det är bara när man smakar sällan som den där första sensationen gör sig påmind igen.


Det borde räcka med en första tugga, en första kyss...






...eftersom det är just den som smakar mest.

Ändå har jag svårt att hejda mig.

Det måste vara människan i mig som söker upprepa den sensationen.

Inte bara en gång heller.

Det blir som att efter att ha gjort ett märke i båten söka mig på att om och om igen, varje söndag i veckan, ro min eka ut på sjön för att söka den rätta platsen.

Men källsjöns djup gäckar mig.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-01 10:47



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Så sant, så sant, man vill så gärna påminna sig, man vill så gärna påminna sig, om hur skönt eller läskigt det var första gången, om hur läskigt eller skönt det borde vara andra gången, men man får söka nya jaktmarker, åtminstone tills det har gått tillräcklig tid, åtminstone tills det har gått tillräcklig tid...
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP