Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens stig

Kom följ mig
så beträder
vi kärlekens stig

Låt oss utforska
våra kroppar

Smeka varandra
tills njutningen
nästan blir för stor

För att sedan
vandra ut i havet
in i gryningen




Fri vers av mickech
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-01 20:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Pirrande och skön!
2012-04-04

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2012-04-01

  Piann VIP
En kärlekshyllning, underbart vacker.
2012-04-01

    ej medlem längre
Underbara ord, ömsinta och lockande!
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech