Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För varje år lägger jag till en rad och ett år....


April, på gott och ont


April är månaden
som endast har symboliserat vår

April är månaden
som numera har givit oss ett datum

Det datumet har satt ärr i våra hjärtan
och fått oss att börja räkna år

Vi räknat ett år
Vi räknat två år
Vi räknat tre år
Vi räknat fyra år
Vi räknat fem år
Vi räknat sex år
Vi räknar sju år
snart.....




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 14:03



Bookmark and Share


  thyra
Berörande!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson