Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får

Kom vandra naken med mig
så går vi utmed havet
i månljusets sken

Vinden smeker våra kroppar
när vi sitter tätt intill
på den varma klipphällen

Månskenet leker med ditt hår
och du frågar
om du får...




Fri vers av mickech
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-02 14:12



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
varm och innerlig
2012-04-02

    ej medlem längre
Med mjuka ord bygger du en stämning av sinnlighet och nyfikenhet..
2012-04-02

  Ninananonia VIP
:) Fint...
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech