Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA INGET FÖR GIVET

ilskan är min följeslagare

kokande och farligt avgrundsdjup

raseriet mot bedragare

driver mig mot livsfarliga stup

vreden är min ackompanjatör

utbrott mynnar ut i sammanbrott

ilskan fräser: "hoppas att du dör!"

skrattar trotsigt, skadeglatt och rått

är pardonlös i sin bryska hets

bullrar, blixtrar, blir ett åsknedslag

kapar linorna till din trapets

så du tvingas stanna upp ett tag

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP