Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nanna x inspirerade till texten, bara genom att vara ett lyssnande par öron, fast med ögonen mera då förstås, med sitt sinnliga engagemang. Bilden är tagen från Söder Mälarstrand, mellan tvenne vid kajen förtöjda båtar, sommaren 2011.


När jag är sjuk av feber istället för av längtan till dig






Jag har upptäckt
hur svårt det är
att vara upphetsad
över något alls
när man är förkyld.

Särskilt om man har feber.

Jag har svårt
att vara riktigt kreativ
sugen på godis eller mat
att göra något alls egentligen.

Livet blir som en våt filt ungefär.

Istället för gosig
och till för
att hålla en varm o torr...




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-02 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och glass.
2012-04-03

  Silverstripe
När man känner så så behöver man en bra morgonrock!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP