Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rim. man hatar rim.


sand II

lådorna är fulla
av alla drömmar som du drömt
men atombombsskenet spräckte
våra skallar och nu är allting glömt
jag samlar kärleksbrev på hög och
jag askar i din hals
du säger det är viktigt men det
betyder inget alls
nej älskling jag tror inte att
vi nånsin hittar hem
kärleken är död
och vad är vi för den
vi virvlar vilsna vidare
och glömmer sanningen
för världen kommer inte
att minnas våra skrik
och kalla ökennätter
kommer gömma våra lik
vi ville ändra världen
när hiroshima brann
men allt rann ut i sanden
och slocknade, försvann
så blev vi ännu
en historisk parentes - jag vet
att det är ingenting
och jag ska sörja det
men älskling något var det
du tände nåt i mig
och dina ögon speglade
min glöd i dig
en dag ska världen brinna
som mänskligheten brann
för under sanden vilar ännu
den glöd som sen försvann




Fri vers (Spoken word/Slam) av Moa Paulsson
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-03 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
talang.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson