" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"soffpotatis" - omvänd energi ut i ord, och inte en uns sanning.. än




soffkarmen ska lagas och fönstren tätas

 

vadå rutor immiga av åtrå
med den stanken



åtrå doftar nattviol och jasmin
inte halvskrubbad svettig dödsångest
byggt på prestationskravens motvikt till i förväg fördömda kilon

kilon är kropp min vän

 

kropp

 

vadå rutor immiga av åtrå
kom igen när du har torkat ut min myrmärg med elden tills glaset spricker
och flisorna flygit ur karmen



en myreld släcks aldrig med åtrå
för se, färgen lakanen bär är färgen
på myren du besvär och där



på fönstrets bleck skriver jag kärlekens lagar
river jag åtråns naglar så det gnisslar

du tisslar om åtrå
som om det vore en creme brullee

jag äter aldrig annat än hettans kryddor
och dricker endast ur tjärnens källa kall

 

brulee



ej heller märgen bjuds där det vassa läggs brevé



där krav finns på kärlek och förbuden är fler än flåsen spottade som märken efter en sänggavelsbatalj

var är kärleken säg
var är kärleken



kom igen när åtrån doftar
av liljekonvalj

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri