Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DEN 2/4-12. Raderade jag mitt Medlemskap. Men är nu tillbaka här igen.


Nu ÄR JAG Tillbaka igen.


Göteborg 3/4-12.

Nu är våren med Värme här igen.

Roligt att vara tillbaka på Poeters.se.

Nu får jag skriva Nya texter.

Vi får se vad som händer.

Det blir att börja om från början.

Jag hälsar till Alla Medlemar på Poeter.se

3/4-12 GBG:Irene Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg