Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DELAT

ser du alltid allt

för första gången

har du rikedomen

i din blick

hör du Skaparen

i fågelsången

är det mer än guldet

som du fick

har du barnets iver

i ditt sinne

börjar äventyret

här och nu

önskar du jag

vore med därinne

ryms min dröm i

allt det som är du

lämnar du din fest

för att gå med mig

på en fantasirik

upptäcksfärd

är det denna vackra gest

som ger dig

vidrörandet som din

själ är värd

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 15:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivet
2012-04-03

  Måna N. Berger
Vacker och fylld av liv!
2012-04-03

  © anakreon VIP
En av dina vackraste!
Calle
2012-04-03

  Christian Eriksson
Den här var mycket fin!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP