Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONEN EFTERÅT SKULLE VARA

morgonen efteråt skulle vara

öppna fält där inget skymmer sikten

vindarna friska, kusterna klara

skönheten från himlen rymmer dikten

morgonen efteråt skulle vara

doften av ett paradis förlorat

ingen behöver slåss och försvara

lekarna maj månad har utkorat

morgonen efteråt skulle bära

ångorna från sångerskan som slöja

släckt törst i blodet, njutningsfullt nära

efterdyningssötman skulle dröja

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 15:30



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Drömsk och längtansfylld poesi som frammanar bilden av en paradisisk morgon i maj. Mycket fin dikt!
2012-04-04

  anits VIP
Vackert
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP