Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pengar är makt eller medel?...


På gränsen till vad?

vill ha

kan inte få

inga pengar

bara tvål
en skum såpopera

kan få

men vill jag ha några pengar?

endast öken
en törstig kamels färd




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman