Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Venezia

Romantikens stad

Gamla vackra hus

Vilse i gränderna

Tusentals kanaler

Våren är här

Solen värmer

Gondolen glider fram längs kanalen

En kyss under suckarnas bro

Bakom husen går solen ner

Min hand i din




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 555 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-03 19:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Vacker stad...
2012-10-10

    Tea Alex
Under suckarnas bro.

Heter den så, eller är det du som diktat ihop det så fint?
2012-04-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
Världens vackraste stad
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel