Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPSALATIDEN

tack för det ljusa, varma köket

det betydde mycket för mig då

att jag fick göra det besöket

i brödraglädjens lilla vrå

glad för gemenskap jag fick dela

hur stegen styrdes dag för dag

och för de roller ni fick spela

i filmen om mitt rätta jag

 

 

 

tack, alla ni som lät er ledas

av Överherdens stilla röst

kärlen, som lät sig förberedas

för att förmedla tro och tröst

ofta går tanken till den tiden

i lärdomsstadens muntra gäng

vi som var vägledda av friden

till samma rika löftesäng

 

 

LARZ GUSTAFSSON     3/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-04 15:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och nostalgiskt skrivet
om en tid att minnas
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP