Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRTECKEN


Det brusar i var stupränna
när solen ligger på
varmt det är mot husväggen
långt fram efter två.

I aspen sjuder det av liv och kiv
ser ut som fullt med blad,
men på alla grenar är
fåglar som ett hav.

Din bleka söta nuna
i solen skiner vit
du syns knappt genom vindrutan
som är nedstänkt utav skit.

Fast torkarbladen ränner
fram och åter på min bil
spolarvätskan har för länge sedan
sinat, tagit slut
så gläds jag åt eftermiddagen
när jag på äventyr skall ut.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-04-05 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar