Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARINA

du heter marina

och nog allt det

jag drömt om

och mycket mera

du heter marina

jag ser dig och vet

att jag måste resignera

 

 

marina marusjka

jag dör från min dröm

så skalet ska kunna brista

Guds levande vatten

är himmelens ström

och den vill jag inte mista

 

 

 

med medelhavsögonen

slutna på nytt

du vilar på solstekt klippa

din hud lyser brun

bikinin är vit

som nordiska vårens sippa

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     6/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-04-06 17:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är varför en grekiska skulle åka "tillbaka" till Spanien?
2012-04-06

  Ceylon
Jag kände en Marina en gång,

Innan hon åkte tillbaka till Spanien
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP