Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖLLS TILLBAKA

vem vågar nalkas

giganterna?

blygseln drev mig ut

i kanterna

centrum var laddat

minerad mark

önskar att jag hade

varit stark

 

 

vem vågar nalkas

konstnärerna?

vem kan nå upp till

de sfärerna?

vingarna smälter

som ikaros'

så kan förlägenhet

drabba oss

 

 

 

blygsel är vackert

har modern sagt

tydligen tecken

på ton & takt

mor min har fel

det är uppenbart

blygsel förgiftar

min egenart

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     6/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 814 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2012-04-06 17:06



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ännu en sparsmakad fullträff!
Applåderna dånar.
Calle
2012-06-04

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra skrivet och så sant!
2012-06-01

    ej medlem längre
DU kan! Som vanligt är du träffsäker!
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP