Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag ska vi nörda



Idag ska vi nörda
lätta denna börda av köld
skapa för älskande munter börda och hjälpa illvillingar att klara självsådd böld
idag ska vi nörda


sätta detta hörda högt på kvast och med lekar
fördriva vinterns tysta

Idag ska vi använda oss av det schysta
bränna veka skuggor bakom ljuset förda och känna lek och lust på denna sköna Lörda'

Idag ska vi kuckla och nörda



Fri vers av Pot Pourri
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-07 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri