Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GROENDE BLOMSTER


Om man lägger örat mot naturen
och håller tyst och blundar
kan du höra hur det knakar,
känna energin.

Deras andedräkt är syre
som blåser i ditt hår.
Blommorna betraktar dig konfunderat
tycker du är konstig där du står.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 145 gånger
Publicerad 2012-04-08 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar