Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens stig

Flickan går längs stigen
Stigen där landminor hade placerats ut
För att släcka liv
Flickan går längs stigen
Där törsten hade tagit vid
När inga dörrar längre stått på glänt
Flickan går längs stigen
Där avrättningar hade skett
Av de mest sårbara själar
Flickan går längs stigen
Där tusentals tårar fällts
Där svek och otrohet släppts ut
Släppts ut likt ett gift som ingen kommit undan
Flickan går längs stigen
Där löften brutits
Där falskhet släckt lycka
Där relationer hade särats
Flickan går längs stigen
Stigen runt världen
Och blundar gör hon
Blundar för all smärta
För livets mörka kant
För världens stig




Fri vers av MissCaylin
Läst 222 gånger
Publicerad 2012-04-09 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hemska saker!
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin