Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag ju bara hört talas om maffian via olika filmer, teveserier och vet int om den verkligen finns, men på teve verkar den finnas i vilket fall. Även som andra företeelser. Tjejmaffia är en av dessa, även om jag har dålig koll på vad det är för någo


Dagens förklarade ord 2012 04 10 - Odon








Odon liknar valet av en ny påve
när den påve som nyss var påve
har avlidit. Under den tidrymd som
löper mellan dödsfallet och valet av
ny påve är det som om maffians
överhuvud i familjen avlidit och man
strider om vem som skall bli en ny Don.
Var och en av dem som då kan tänkas
komma ifråga som ledare, skall väl kunna
gå under den tänkta benämningen 'oDon'?




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-10 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP