Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur det förgångna...





Sakta bleknar bilderna ur det förgångna
domnar
i tidens sköte

tårar ur
frusen ångest
lossnar
vid
ögats vrå

sekunder ur
smärta
dunstar i evigheten

stormarna
mojnar
mot gryningens sol

viker för ljuset
i en jublande morgon

Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-29 13:54



Bookmark and Share


  sol
bergådalbarnefärden..
du kan verkligen annat än vansinnesimerickar!
2006-01-29

  rebecca d VIP
gott gott vacker...långsam leder du oss igenom din utvecklign. fint språk, form, helhet, känsla, titeln är väl inte super..
2006-01-29

    NoMi F
Vad härligt att sorger kan
lossna och stoppas undan
En fin poetisk dikt
Härlig
2006-01-29

    Richard
Vacker komposition.
Får mig ologiskt nog att tänka på en resa till Åland med mycket trevlig dans och musik och god mat.
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg