Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonsin sett filmer som 'Easy Rider', 'Terminator II', 'Mission Impossible II', 'Knight and Day' eller 'Matrix reloaded'? Ett urval av filmer med häftiga scener då folk åker motorcykel. Inte bara åker förresten, utan där det 'blir åka av'.


Dagens förklarade ord 2012 04 12 - Stenåker






Stenåker är när man sitter på en
kantigt formad bit cement som är
till för att stänga av en parkväg.

Låtsas att det är en mc, lägger sig
i de förväntat kommande kurvorna
och tycker sig se asfalten försvinna

i ett som evigt svisch mellan bågen
och himlen. Vinden i håret, buskarna
och träden (före stormen) gör sitt till

för att öka trovärdigheten i illusionen
av att vara på väg någonstans mot
okänt mål. Liksom i en underbar film.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-12 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP