Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fiskar inte ens efter flugor, det räcker så bra med att ha en kompis flygande under golvlampan när jag sitter här och skriver.


Det finns folk som är bakom flötet, så ofta de bara kan...






De vilka är
ivriga metare som
vuxna, har ofta

haft ångmaskin som
barn och då
matade de maskinen

med metatabletter... vilket
var en underbar
upplevelse redan då.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-26 08:38



Bookmark and Share


    Erika H
Jag njuter när jag leende läser denna text. Ända från lampvännen till varma upplevelser.
Tack för leendet.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP