Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Magi

Sitter här i hörnet och tänker på kärlek
Kärleken som kom in som en virvelvind
och flög ut med en smäll

Tre gånger har du virvlat
in genom min dörr
tagit mig i besittning och
fört mig till himmelska höjder

Tre gånger har du rusat
ut och lämnat mig i ångest
och panik

Trots all smärta det orsakade
så vill jag åter fyllas av den
eufori som fullständigt tar
över när kärlekens nåd
kommer till en




Fri vers av mickech
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-13 00:14



Bookmark and Share


  Rise Little One
tror eller ej, det finns faktiskt magi i kärleken...
2012-04-27

    ej medlem längre
Nakna ord om smärtan och längtan efter den äkta kärleken. Finstämda ord som berör.
2012-04-13

  Linda CH VIP
Du skriver så bra om brusten kärlek och att trots motgångar, aldrig ge upp om att få uppleva lycklig kärlek igen!
2012-04-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet om den mest fantastiska känsla som vi människor kan uppleva och den som lämnar oss i total tomhet när den försvinner eller tas ifrån oss.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech