Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri i tanken


Ute i det fria

flyger min tanke

obegränsat




Fri vers av eva m h
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-14 00:33



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Underbart - så är det!
2013-03-12

    AA VIP
Tankeflykt, spränger gränser. Bra fångat.
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

eva m h