Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Caroline, den här texten är till dig


Replik

Kanske kommer det dagar då ditt steg ska kännas lika fastfruset och tungt som ett brutet löfte om vår
En tid när sanning endast är en abstraktion
för dig
att värma dig i på säkert avstånd
där du räknar tid i ljusår
och alla dina darlings
hoppar runt på andra galaxer
än du
och ekot av ditt hjärtslag hotar att bedöva dig

Men om varje steg du tar skulle vara ett ackord
önskar jag dig mod att passera hela skalan
För jag hoppas så att i varje ditt steg ska ditt hjärta finnas med




Fri vers av surface to air
Läst 412 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-04-14 08:59



Bookmark and Share


    StepUp
Underbar
2012-09-27

  Tilda Settel
En text där känslan efter stannar kvar. Fin!
2012-05-13

  Maria T
Så vackert till Caroline
2012-04-22

  deNeergaard
Blev tagen av den musikaliska liknelsen! Bra skrivet!
2012-04-20

    ej medlem längre
Så vackert och så berörande.
2012-04-18

  Anoo Niskanen VIP
En varm och kärleksfull önskan.
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air