Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvagandet har alltid stått i centrum för min njutning, den och detta med att låta ena handen smeka den andra kinden. Kärleken till självet är måhända inte den som allra första, behovet av andra är trots allt stark i människans gryning.


Mitt ansikte utåt, själva själens underbara motor




Det är så skönt när
jag smeker mig själv i duschen
när jag tvålar in kroppen och huvudet.

Jag vill inte komma på mig själv
med att stå där
med min otvättade hals.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-14 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP