Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt framåt

Vänd dig inte om
lämna allt det trasiga bakom

Lyft blicken och se framåt
gå vidare, utan att spilla nån gråt

Förlåt dem som sårat dig
är det inte bättre att gå med lätt
ryggsäck så säg

Att få hitta kärlek och lycka
att med kärlekens ord få smycka




Fri vers av mickech
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-14 13:27



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kan använda som mantra, mycket bra skriven...
2012-04-29

    lory
bra inställning till livet....bara framåt....
2012-04-27

    ej medlem längre
Varma kärleksfulla ord....tycker mycket om dom.
2012-04-14

    Birgersdotter VIP
Bra
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech