I mitt Sverige kommer ingen undan. Stoppa asocialdaltet!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt Sverige kommer ingen undan. Stoppa asocialdaltet!




SANN KÄRLEK

kärleken gör intet ont

mot nästan

verklig kärlek styrs

av helighet

därför kan den aldrig

acceptera

någon form av

kriminalitet

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-15 13:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Sant, bra
2012-04-21

  fruntimmer.louise
Fint skrivet, Larz. de säger ju att enkelheten är det fina..
2012-04-18

  anits VIP
Så sant skrivet
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP