Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Tillsammans skulle vi kämpa
Livet igenom skulle vi stå vid varandras sida
Tillsammans skulle vi se världen
Och vi skulle slåss mot orättvisan

Tillsammans skulle vi vakna morgontrötta
Se världen med suddiga ögon
Tillsammans skulle vi somna ovetande
Och vi skulle inte märka hur livet rann ur våra kroppar

Tillsammans skulle vi dö
Med våra mättade ögon skulle vi inte orka se något mer
Tillsammans skulle vi bli begravda
Och tillsammans skulle vi erövra de gamla gudarna

Tillsammans klättrade vi uppåt
Men du tappade greppet och föll
Så ensam sitter jag nu och tittar med tårfyllda ögon
På den gravsten som skulle tillhöra oss




Fri vers av VildLilja
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-29 20:10



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Allt blir ju inte alla gånger som man tänkt sig. Bra.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad