Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOKTOR HJÄLPLÖS


Här i världen kan man
få mycket god vård
från det man dyker opp
till geriatrik.
Då i slutet möter vi
doktor Hjälplös
sedan blir vi lik.

Jag är inte rädd för
doktor Hjälplös
för jag känner min
skapare väl
vi har avtalat
möte
efter jag besökt
doktor Hjälplös




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-04-16 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar