Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F_E_L

Fel
Du är fel
Varje liten del av din kropp, från dina små tår
Till huvudknoppen

Du kom ut fel
Något underligt hände den där natten
Oktobers kalla vindar ven och då begicks misstaget,
Hjälptes ut i världen, skrikande och täckt av blod och skit
Alla log
Utom hon
För hon visste att hon var fel redan då
Hon skulle aldrig kunna bli som andra

Ibland skreks det, ibland bads det böner
"låt mig slippa, hjälp mig härifrån, kväv mig med en kudde"
Men mitt i misären drog en vind förbi
En ovanlig vind.

Helt plötsligt kände hon att hon kanske passade här av en anledning
Att det var just nu, just här hon skulle kunna finna sitt liv

Han var också lite fel, han hade samma fel så felen förvandlades till rätt.
Men flickan hade ett annat fel, ett mycket svårare.
Det tärde på pojken och flickan.
Kanske gled de delvis ifrån varandra lite, för att senare komma än närmre än de varit förut, problem finns alltid men om man är 2 st knasiga individer och problemen inte är svårare än att man kan bränna upp, för allt brinner ju vid rätt temperatur




Fri vers av M_Franke
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-16 19:13



Bookmark and Share


  deNeergaard
Tycker om den, sorgsen och hoppfull på samma gång!
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke