Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herren är min herde...


Herren är min Herde
följer mig genom natten
bär mig i sin hand
över Drömmarnas vatten
lyfter mig genom mörkret
in i gryningsland
där solen sakta stiger
vid hans vita strand

Herren är min herde
följer mig vart jag går
visar mig sorg och glädje
visar mig vinter och vår
tar mig upp till bergen
visar mig sina hav
låter mig sen vila
mot sin vandringsstav


Bs-06











Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 1219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-29 22:07



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Den här hade jag missat av ngn. anledning...Psaltarpsalmen i personlig tappning,väldigt fint.
2006-03-06

  Nic
Tack Bodil för denna förtröstansfulla text!
2006-02-17

  DanSan
Helt enkelt och utan kritik underbart vacker och så nära GUD att den får min själ att brista ut i lovsång. En otroligt stark text som jag kommer att spara i mina favoriter, blir bara så glad när jag läser den!!! = )
MVH Dan Cederholm
2006-02-10

  Rublev
varm och hoppfull :)
och fint rimmat

”lyfter mig genom mörkret
in i gryningsland
där solen sakta stiger
vid hans vita strand”
2006-01-31

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
Så underbart om du förmår känna att det är så !
2006-01-30

  rebecca d VIP
men Bodil..så vackert!!!! och så viktigt att klä allt i ny dräkt! och i en sån fin sen....ska spara den. Tack!!!
2006-01-30

    NoMi F
Utmärkt Bodil
Vill bara säga att det griper
an ända in i hjärtat
En bön en tillit
Vackert, den här sparar jag
Tack
2006-01-30

  prinscess VIP
mycket fin
ser att någon giver dig styrka
det kan behövas ibland
2006-01-29

  johan sandén
Som vanligt fint skrivet. Är du religiös?
Du behöver inte svara om du inte vill.
2006-01-29

    Cajsa
Jättefint skrivet! Tycker om denna jättemycket!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg