Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du fick.......

När hans tårar smekte mej
i disharmoni
i doften,
dimman av ångestens
vibrationer.
Hans läppar
så ofattbart mjuka
sårbara.
Det där du alltid önskat
att han skulle ge
men som du aldrig fick.
Men jag.
Som en gåva mottog jag
tårarna
i mina darrande händer.
La dom varsamt
droppande
i en ask.
För att öppnas i den tid
som alltid kommer
av ingrodd vana
slentrian och gråhet.




Fri vers av Amphora
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-18 22:01



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Va fint du skriver
det är känsligt sårbart och äkta

ha en fin dag så hörs vi nått
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora