Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissheten, rökelser, synålar och allt sånt

Nån borde byta stad, för nu
nu kommer allt tillbaks.
Din tystnad slet upp mina ihåliga skrik och
dina lögner rev upp hela mig, av alla jävlar som
stuckit knivar i mig, karvat itu mina älvor
så har fan ingen gjort det så illa som du, ingen
INGEN HAR TAGIT SÖNDER MIG SOM DU
ingen ingen ingeningenhartagitsöndermigsomduhargjort
för vet du vad?


- - ¤ - -


jag litade, jag trodde och jag struntade i alla som sa
kasta dig inte in i något
men hon hade rätt
"Det är så det går, det är så det går när man gör som du, Clara"

Tack för att du bevisade det, tack för att du visade mig sanningen

tack för att du fick mig att förstå, tack för att du
skar upp hela mig så att jag slapp göra det själv.


- - ¤ - -

Och nej, aldrig kommer allting tillbaks.



-

Nej.




Fri vers av FysisktMental
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-19 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental