Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STOPP I MASKIN !

jag måste få andas in våren

den är ju så flyktig och kort

jag går här med blicken i spåren

alltmedan en årstid drar bort

jag måste få njuta av ljuset

som allt längre dröjer sig kvar

tids nog är det juli runt huset

och sen stundar mörkare dar

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 16:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig rytm, bra
2012-04-21

  anits VIP
Vackert skrivet i väntan
på våren
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP