Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bruten istid

 

genom murar av stål 
håller jag skrämt, 
genom bestämda krig 

en blomma, vid mina fötter 
vänder istidars framfart 
förlorad, ur längtans utsträckta hand 

bakom den, står kärleken 

händer hittar 
när de känner 
plötsligt, blundar vi 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-22 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo