Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag talar här mot bättre vetande, dels för att jag inte riktigt har den åldern inne, knappt vet ett som smack om hundar och dessutom är multiallergiker. Men skriva om andra människor och deras möjliga källa till glädje kan och vill jag ändå.


Något litet om äldre vård (para chute)







Då år har gått på äldre dar
du åter själens hälsa kanske spar
om du blott på stört och stund
skaffar tillgång av just en hund

så pratar man numer
att då mår så många fler
väl uti sin själ och gott
i såväl stort som smått

sällskap av ett levande ting
som gläfser, springer kring
ger mersmak åt äldre dam o herre
säg, kan hälsan bli så mindre värre?




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-20 15:51



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ha ha om du hade skrivit 2 rader till hade blivit en English Sonet om svensk äldre vårde.

"Om det kallas en got liv, genom att rulla runt senil med hund och kat,
Bättre raga i Thailand på Pattaya Beach och bor på pensionat ".


god natt.
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP