Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mig att jag inte litar på människor. Men det finns en anledning till att jag inte gör det.


Vad vet du?

De säger att jag är tyst
Introvert
De säger att jag är ensam

Han sa att jag var värdelös
Han nervärderade mig
Hon kallade mig tjock
När jag föll i anorexi
Hon skrattade åt hans hat mot mig
Och peka ut alla mina fel
De trodde mig inte
För jag hade ärr som jag inte kunde bevisa något med

De sa att det var mitt fel
Det var mitt fel att de skratta åt mig
Att han hatade mig
Att de gjorde narr av mig

De kallade mig lat
De kallade mig svag

Men vad vet de
De såg inte vad jag såg
Hörde inte vad jag hörde
Vet inte det jag vet

Jag har sett det mörka livet
Och överlevt.




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-20 20:57



Bookmark and Share


  marie-helene
Stark berättelse som vittnar om livets
tuffa möten,känner igen en del...
Applåd!
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou