Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LARZ' LÄCKAGE

mina skor läcker

strumporna är blöta

staden är sur men

flickorna är söta

denna månad gäckar

liksom jack the ripper

snö och regn är sådant

som jag gärna slipper

 

 

stormarna ska ridas

tills de har försvunnit

frukterna förbidas

av segern Du har vunnit

långt farväl till livets

små förtretligheter

permanent adjö till

allt vad plåga heter

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/4 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 12:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och berörande skriver du
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP