Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viljan är stark men kroppen är svag. Ja. Eller hur, man nu säger.


I wanna save your life...





...but I can not.

(You have to, to do it yourself)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2012-04-22 09:55



Bookmark and Share


  mare VIP
" Bären varandras bördor "
Bilden är talande...viljan är den som människan äger, man har
eget ansvar, alla klarar inte av..
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP