Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFÖR UPPRYCKANDET

förhoppningsrika

knoppningsrika tid

när vintern kämpat ut

sin sista strid

fast något ännu större

förestår

så gläder det mig

att det blivit vår

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 14:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
om våren
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP